Wereldo
Wereldo
Zpět
Článek

Nahlédněte do Wereldo aplikace

Nahlédněte do Wereldo aplikace

Pravděpodobně se shodneme, že práce v expedici je náročná z mnoha úhlů pohledů. V dnešním světě jsme ale zvyklí na to, že inovace a zlepšení, které dokáží naši práci zjednodušit a zefektivnit, jsou vítané. Podobným směrem jsme se také vydali ve Wereldu, kde je našim cílem zjednodušit a zefektivnit celý proces logistiky. Jedním z hlavních prvků, kterým toho dosahujeme, je naše webová aplikace pro objednání přepravy, kterou bychom Vám v tomto článku rádi představili.

Ve Wereldu řešíme řadu procesů, kterými posouváme naši logistiku na novou úroveň. Kromě efektivity, se kterou souvisí i snížení jak našich, tak Vašich nákladů, jsme schopni také šetřit životní prostředí díky strojovému plánování vozidel. Většina těchto procesů je ale za oponou a jsou naší starostí i radostí. Webová aplikace Werelda však za oponou není a můžete s ní pracovat i Vy každý den, aby Vám zpříjemnila Váš pracovní den. Řešíte někdy zdlouhavé objednání přepravy s nedostatečnými informacemi o Vaší zásilce? Dovolte nám ukázat, co vše náš nástroj dokáže a jaké problémy řeší.

1. Transparentnost

Velkou výhodou Wereldo aplikace je transparentnost. Ceny přeprav Vás na faktuře nepřekvapí, naopak vždy předem víte, co Vás čeká. Cenu vidíte vždy předem a to hned na dvou místech.

Tím prvním je objednávka přepravy. Po prvním kroku, který jsme si ukázali výše, se automaticky přesunete do seznamu rozvozů. Ten je rozdělený kalendářním způsobem pro větší přehlednost zásilek v jednotlivých dnech. Každý den je možné otevřít detailně, podívat se na všechny zásilky daného dne, vytisknout hromadně štítky pro všechny zásilky a v případě potřeby nebo změny také konkrétní zásilku odstranit. Důležité je, že přesně v tomto kroku realizujete objednávku přepravy, před kterou vidíte přesnou cenu, bez dalších příplatků. Co vidíte v aplikaci, bude i na faktuře.

transparentní zobrazení cen

Druhé místo, které Vám nabídne transparentnost, je naše kalkulačka dostupná přímo z aplikace. Pro případy, kdy potřebujete znát cenu přepravy předem a hlavně rychle, bude kalkulačka Vaším oblíbeným nástrojem. Zadejte PSČ nakládky a vykládky, rozměry a váhu – nic víc nepotřebujeme. Řekneme Vám, kolik Vás přeprava bude stát, aniž byste museli zadávat další informace, které buď zatím neznáte nebo teprve čekáte na potvrzení ceny od Vašeho zákazníka. Kalkulačku můžete využít pro tuzemské i zahraniční přepravy.

kalkulačka ceny dostupná přímo z aplikace

2. Jsme tu pro Vás

Nemluví s Vámi robot, který chce, abyste zmáčkli jedničku, aby Vás propojil na operátora. Dokonce Vás nebudou bolet uši z neustálého pípání. Přímo v aplikaci máte k dispozici možnost napsat našim kolegům. Víme, co Vás jako první napadne, a souhlasíme s Vámi, že když se něco děje, nemáte čas čekat na zprávu a potřebujete situaci řešit hned. Jsme si toho vědomi a nemusíte se bát, náš tým odpoví dřív, než si uděláte kafe. Zakládáme si na kvalitní podpoře a v případě problému situaci opravdu řešíme hned.

chat s podporou v případě problémů

3. Jednoduché objednání přepravy

Pomocí pár kliků je Vaše přeprava objednaná. Adresy nemusíte opakovaně vypisovat ručně, náš systém si vše pamatuje a stačí vybrat z předvoleb. Postupně si s námi tvoříte adresář Vašich zákazníků, což Vám urychluje práci.

formular objednání přepravy - vyber adresy

Zvládneme odvézt více druhů nákladů jedním autem. Pokud Vašemu zákazníkovi posíláte s paletou i několik balíčků, není to žádný problém. Jednoduše vyberte druh zásilky, zadejte rozměry a my se postaráme o bezproblémové doručení.

formular objednání přepravy - více druhů nákladů

V posledním kroku máte možnost přidání komentáře. Hodí se například v situaci, kdy se zásilka posílá na stavbu, která ještě nemá přesné číslo popisné, nebo v jiných specifických případech. Také máte možnost zásilku poslat s dobírkou a je hotovo. Naše auto je za rohem a je připraveno zásilky vyzvednout.

4. Zásilky máte pod kontrolou

Každý zná případ, kdy zákazník volá s otázkou, kde se jeho zásilka nachází. Nemusíte nikam volat, nebo dokonce hádat a tipovat. Průběžně Vás informujeme o tom, co se s Vaší zásilkou děje. Jedním klikem se přesunete na sledování zásilky, které Vám poskytne potřebné informace.

sledování zásilky

5. Další výhody aplikace

  • Do aplikace můžeme také nahrát Váš stávající adresář zákazníků. Nikdo nemá rád náhle změny, díky tomuto kroku si změny ani nemusíte všimnout.
  • Do aplikace nemusí mít přístup jenom jeden člen Vašeho týmu. Přístup s vlastním heslem vytvoříme i Vašim kolegům, a pro větší přehlednost vždy vidíte, kdo danou přepravu objednal.
  • Přepravujete ADR zboží? U nebezpečného nákladu po Vás nežádáme několikastránkový dokument. Při objednávce přímo v aplikaci stačí vyplnit pár řádků a vše ostatní funguje stejně.
  • Pokud se nám nějakou zásilku nepovede doručit, automaticky doručujeme další den znova. Ještě předtím Vás ale o tom informujeme, posíláme každý den přehled nedoručených zásilek.

Jak se Vám líbí aplikace Wereldo? Způsobů, jak fungují expediční oddělení, je spousta. Ten nejčastější, se kterými se potkáváme, je emailová poptávka u každé přepravy. I přesto, že poptat dohromady několik dopravců a poté vybrat nejlepší cenu dává smysl, jsme připraveni zjednodušit Vaši práci. Nepřekvapíme Vás jenom jednoduchostí aplikace, pozitivně překvapujeme naše klienty také férovými cenami.

Jestliže Vás oslovuje jednoduchost a efektivita této aplikace, kontaktujte obchodní zástupce, kteří Vám rádi předvedou její funkce a nejlepší cenové možnosti.

Wereldo je tu pro Vás, abyste mohli expedici zvládnout s lehkostí a spokojeností za férovou cenu.